top of page

STRATEGIJE ZA UNAPRIJEĐENJE POSLOVANJA


Ekspanzija nautičke industrije pruža vlasnicima tvrtki potpuno nove prilike za proširenje svojih usluga i unaprijeđenje poslovanja. U ovom ćemo postu raspravljati o nekim ključnim strategijama za rast.



rast i nadogradnju
Izvor: Fotografija <a href="https://unsplash.com/@jeremybishop?utm_content=creditCopyText&utm_medium=referral&utm_source=unsplash">Jeremyja Bishopa</a> na <a href="https://unsplash.com/photos/closeup-photography-of-plant-on-ground-vGjGvtSfys4?utm_content=creditCopyText&utm_medium=referral&utm_source=unsplash">Unsplash</a>

Prije svega, u današnjem visoko konkurentnom okruženju imperativ je osigurati povjerenje kupaca. To se može postići fokusiranjem na personalizaciju određenih usluga putem praćenja i prilagođenih promocija, kao i širenjem asortimana usluga i proizvoda dodavanjem novih plovila, ponudom vođenih obilazaka ili pružanjem paketa održavanja. To će dovesti do šire klijentele i poboljšati ukupnu učinkovitost kupaca.

  

Također je važno koristiti digitalne marketinške strategije za uspostavljanje snažne online prisutnosti i povezivanje sa širim rasponom publike. Razmislite o osmišljavanju zanimljivog sadržaja za platforme društvenih medija kao što su Instagram, Facebook ili TikTok koji naglašava posebna iskustva, prikazuje upute ili čak poglede iza kulisa vaših operacija.


Još jedna zanimljiva mogućnost je suradnja s obližnjim objektima, poput restorana i hotela. Praksa postavljanja paketa s dodanom vrijednošću za njihove klijente također može biti učinkovita izvanmrežna alternativa koja može poboljšati vašu ponudu i proširiti bazu klijenata. Izvrsna ilustracija paketa s dodanom vrijednošću može biti obilazak brodom, nakon kojeg slijedi obrok u obližnjem restoranu ili hotelu. Ovakva partnerstva poboljšavaju vidljivost i grade osjećaj zajedništva.


Kako biste istražili još više strategija za unapređenje poslovanja, kao i naučili o prednostima, pridružite se našem nadolazećem webinaru 10. listopada u 16:00, na kojem će sudjelovati stručnjaci iz industrije spremni podijeliti uvide i odgovoriti na pitanja.


Ne propustite ovu priliku i registrirajte se sada slanjem e-maila na info@mislimore.com !









Коментарі


bottom of page