top of page

PRIDRUŽITE SE NA WOMEN IN NAUTICA KONFERENCIJI

U Zagrebu se 17. listopada održava konferencija Women in Nautica u organizaciji poznate pulske tvrtke Navela, inicijative Misli More te uz podršku HUP – Udruge nautičkog sektora. Konferencija će biti jedinstvena prilika svim sudionicima da uživaju u iznimno kvalitetnim predavanjima i raspravama o najvažnijim temama nautičke industrije poput održivosti, trendova u prodaji, upravljanja rizicima, primjeni obnovljivih izvora energije, upotrebi umjetne inteligencije i sl.



Women in nautica conference

Na ovom inspirativnom događanju, sudionici će imati prilike slušati svjetska imena nautičke industrije, jer u Zagreb dolaze Shiori Nagata iz Japana, Giulia Polli iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Delphine Planes iz Francuske, Josie Tucci iz Sjedinjenih Američkih Država, TihanaTadinac, Ana Čalić te Nina Perko iz Hrvatske i Janja Cerar iz Slovenije. Uz to, na konferenciji će sudjelovati i vodeći muški govornici, kao što su Roko Vuletić, predsjednikUprave Brodogradilišta Iskra, Philip Easthill, glavni tajnik European Boating Industry (EBI) i Ivica Kostelić, bivši alpski skijaš i profesionalni regatni jedriličar.


Konferencija će stoga biti prilika za zanimljiva predavanja važnih ljudi svjetske nautičke industrije koji vrlo rado dijele svoje bogato znanje kroz primjere dobre prakse potičući na taj način održivost i unaprjeđenje poslovanja. Njihovo neprocjenjivo iskustvo pozitivno će doprinijeti cijeloj nautičkoj industriji, a posebno ženama i mladima, koji kroz ovakvu konferenciju dobivaju priliku rasti kako u poslovnom, tako i u privatnom životu.


Izdvajamo kako će na panelima biti diskutirana i tema o budućnosti i transformaciji hrvatske nautike do 2040. godine na kojem će biti riječi o pregledu hrvatskog tržišta s naglaskom na unaprjeđenje prodajne perspektive te zakonodavna rješenja, uz viziju budućeg razvoja. Dodatno, raspraviti će se o ključnim temama kao što su održiva strategija poslovanja, upravljanje rizicima, ali i prednosti te mane otvaranja određenih novih tržišta.


Informiranje o najnovijim trendovima u nautičkoj industriji, razmjena iskustva kao ipovezivanje s internacionalnim gostima samo su dio nezaboravnog iskustva koji će svaki sudionik konferencije dobiti prisustvovanjem na ovoj poticajnoj konferenciji.


Konferencija započinje u 9 sati, 17. listopada u hotelu Zonaru, a prijaviti se možete putem sljedećeg linka: https://womeninnautica.com/applynow/

コメント


bottom of page