top of page

JEDRENJE ZA MLADE - obuke koju nude jedriličarske udruge i inicijative diljem Europe

Mnoge europske zemlje imaju fantastične programe obuke za mlade koji su osmišljeni da studentima pruže osnovne sposobnosti i znanja koja su im potrebna za nastavak karijere u nautičkoj industriji. Ovi programi pružaju praktično iskustvo i priliku za povezivanje sa živahnom zajednicom stručnjaka.



jedrenje za mlade

HRVATSKA


Postoji nekoliko mogućnosti za jedrenje mladih. Primjerice, u Puli se možete učlaniti u Jedriličarski klub VEGA . Također se možete pridružiti cool studentskim inicijativama kao što je ĐITA .


NJEMAČKA


Deutscher Segler-Verband (DSV) distribuira tečajeve jedrenja za mlade, uključujući certifikate (kao što je "Jüngstenmeister"), za tinejdžere, s fokusom na regatne i jedriličarske tehnike.


FRANCUSKA


Francuska jedriličarska federacija organizira programe obuke za mlade jedriličare, uključujući programe 'Ecole de Voile', gdje mladi jedriličari mogu steći certifikate na različitim razinama.


ŠVEDSKA


Swe Sailing (Svenska Seglarförbundet) nudi niz programa obuke za mlade, uključujući škole jedrenja i kampove, kao i vrhunske programe jedrenja za mlade.


ITALIJA


Federazione Italiana Vela (FIV) provodi specijalizirane programe obuke mladih u različitim disciplinama jedrenja, od početnih do naprednih razina, uključujući natjecanja.


ŠPANJOLSKA


Federación Española de Vela (FEV) nudi podršku za programe jedrenja za mlade diljem Španjolske, uključujući kampove za obuku i natjecateljske krugove jedrenja.


PORTUGAL


Associação Portuguesa de Marinas (APM) pomaže u inicijativama za obuku, kao što je jedrenje mladih tečajeve za jačanje pomorskog obrazovanja i vještina.


DANSKA


Danska jedriličarska udruga (Dansk Sejlunion) nudi programe obuke za mlade koji naglašavaju razvoj jedriličarskih vještina, natjecanja i sigurnosti u nizu klasa jedrenja.

Comments


bottom of page